ODEČTY!

08.01.2018 09:49

----- akt. 29.1.2018: Děkujeme všem vlastníkům za spolupráci při výměně poměrových měřičů a provedení odečtů. V daném termínu nebyl zpřístupněn pouze 1 byt. 

------------------------

 

aktualizováno: 11.1.2018

 

Vážení vlastníci, 

termín výměny poměrových měřičů spotřeby vody a tepla byl dodavatelem - Techem - stanoven na středu 24.1.2018 následovně:

vchod 443, čas 8:00 - 11.30 hod + vchod 444, čas 12.30 - 16 hod, VIZ Leták firmy na nástěnce v domě.

Montáže začnou probíhat počínaje horním patrem! Přesný čas návštěvy v jednotlivých bytech nelze stanovit. Buďte, prosím, připraveni, zpřístupnit svůj byt  od daného času do doby, než technici Váš byt opustí.

U výměny / odečtů - bude za výbor přítomna paní Jarmila Vrzalová. Pokud by někdo z Vás nemohl v daný termín svůj byt osobně zpřístupnit ani prostřednictvím někoho ze sousedů, přátel, příbuzných, můžete se obrátit s důvěrou přímo na paní Vrzalovou, které můžete zapůjčit klíče od bytu, aby byl přístup zajištěn.

V dalších letech budou odečty díky nově instalovaným vodoměrům a IRTN probíhat dálkově, takže nebude nutno byty k odečtům zpřístupňovat. Lhůta pro výměnu vodoměrů je 5 tiletá, u poměrových měřičů tepla IRTN činí 10 let. V případě, že byste v průběhu příštích 10ti let prováděli výměnu radiátorů, je třeba toto nahlásit, aby byly měřiče na nové radiátory firmou přemontovány (není možné s nimi manipulovat svépomocí).

Děkujeme Vám předem za spolupráci - zpřístupnění bytů.

--------------------------

Vážení vlastníci,

odečty poměrových měřidel v bytech odkládáme záměrně z důvodu plánované výměny poměrových měřidel v bytech (vodoměry a měřiče IRTN). Od firmy máme přislíbeno, že výměna proběhne ještě v lednu 2018 a odečty by proto proběhly společně s touto výměnou. Nicméně přesný termín nám doposud nebyl sdělen. Z důvodu hlášení dodavateli (Pražské teplárenské) je nutno odečíst stavy vodoměrů teplé vody, a proto je možné, že by proběhl pouze dílčí odečet spotřeby těchto vodoměrů.

Děkujeme Vám za pochopení a spolupráci.